Personvernerklæring

1. Om Logopedisk institutt

Eier av denne nettsiden er: Logopedisk institutt, Hegdehaugsveien 35, 0352 Oslo. 


2. Formålet med vår behandling av personopplysninger

I forbindelse med kundeforhold må vi innhente personopplysninger som navn, adresse, epost, telefonnr og annen nødvendig informasjon. Dette er opplysninger vi utelukkende benytter for å håndtere ditt kundeforhold. Vi tar vare på opplysningene så lenge vi har et kundeforhold. Du har rett til innsyn, retting og sletting av data vi har lagret om deg. Etter endt kundeforhold vil vi ta vare på data så lenge vi ser det hensiktsmessig for å hjelpe deg med eventuell historikk om du skulle ha behov for det.


3. Utlevering av personopplysninger til tredjepart

Utlevering av personopplysninger vil ikke skje, med mindre det foreligger lovbestemt opplysningsplikt ovenfor offentlige myndigheter.
 

4. Kontaktskjema på nettsiden

Når du fyller ut kontaktskjema på nettsiden lagrer vi denne informasjonen i våre system. Denne informasjonen vil vi lagre for å kunne yte bedre kundeservice. Vi etterstreber å ikke ta vare på dine detaljer lenger enn nødvendig. Ønsker du å bli slettet, se kapittel om Innsyn, retting og sletting av personinformasjon under.


5. Informasjonskapsler

Logopedisk-institutt.no benytter informasjonskapsler, også kalt cookies, på nettsidene. Ved å bruke nettsiden vår samtykker du i at vi kan sette disse i din nettleser. Cookies er standard Internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Vi benytter denne kunnskapen for å tilby deg en bedre kundeopplevelse neste gang du kommer til vår nettside. De fleste nettlesere, som Opera, Edge, Firefox, Safari etc, er innstilt slik at cookies blir akseptert automatisk. Om du ikke ønsker å akseptere cookies må du selv endre innstillingene i din nettleser. Merk at denne innstillingen kan føre til at mange nettsteder ikke vil fungere optimalt.


6. Bruk av informasjonskapslar på denne nettsida

Eier: Squarespace/Google Analytics

Formål: Samle informasjon om hvordan besøkende benytter nettsiden. Vi bruker denne informasjonen for å lage rapporter for å gjøre nettsiden bedre. Informasjonskapslene anonymiserer all informasjon. De gir oss informasjon om antal besøkende på nettsiden, hvor de kommer fra og hvilke sider de besøker m.m.

 

7. Innsyn, retting og sletting av personinformasjon

Etter personopplysningsloven § 18 har du som privatperson krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan man få ved å hendvende seg til oss på epost: post@logopedisk-institutt.no. Dersom registrerte opplysninger er uriktige, ufullstendige eller du ønsker å slette dine opplysninger, kan du kreve dette i henhold til personopplysningsloven § 27.  

 

Vi etterstreber til enhver tid å følge gjeldende regelverk for personvern.

Har du spørsmål, ta kontakt på post@logopedisk-institutt.no

Logopedisk institutt - Hegdehaugsveien 35  0352 Oslo
COPYRIGHT ©2018   -   Personvern
Webdesign: G.J.S